Вработување во Интервеј

interway.jpg

Станете дел од тимот на Интервеј со одлична работна средина. Во моментов бараме 2 кандидати:

SENIOR SOFTWARE DEVELOPER 

Главни должности и одговорности:

 • Одржување на постоечки банкарски и други финансиски информациони системи
 • Надоградба на банкарски информационен систем
 • Развој на нови финансиски информациони системи

Барања:

 • Минимум 2 години работно искуство за развој на софтвер со Microsoft. NET технологии
 • Напредни вештини во C #, ASP.NET Web Forms
 • Искуство во ASP.NET MVC, WEB.API, Web Services
 • Добро познавање на SQL Server, SQL, Entity Framework, LINQ
 • Добро познавање на HTML, CSS, Java Script, jQuery
 • Искуство со Angular
 • Искуство во SCRUM методологијата
 • Добро познавање на англиски, пишан и говорен

Ако ова ви звучи интересно и верувате во Вашето искуство и личен став можете да додадете голема вредност на нашиот тим, тогаш испратете CV на следниот маил [email protected]

Интервеј е компанија специјализирана за обезбедување на ИТ услуги, апликации и технички решенија за управување со финансиските информации. Нашата база на клиенти вклучува банки, инвестициски фондови и други финансиски институции, корпорации и поединци. Основана во 1994 година, Интервеј прерасна во клучен добавувач на решенија на македонскиот и меѓународниот пазар.

Што мислиш ти?
 • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
 • Mail