W&T кредит – Штедилница ФУЛМ

196912786_1880081182169256_4162020719290327798_n.jpg

Драги студенти остварете го Вашиот Американски сон!

Аплицирајте за W&T кредитот наменет за:
👉 делумно или целосно финансирање на потребите на студентите заинтересирани за WORK & TRAVEL програмот
👉 студенти на домашни и странски универзитети, кои имаат потреба од усовршување на образованието и стекнување професионално ускуство во странство

Дознај повеќе на следниот линк: https://www.fulm.com.mk/krediti-2-2/wt-kredit/
Аплицирај онлајн: https://www.fulm.com.mk/apliciraj-onlajn/

Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail