Web Specialist

usm-logo-big-1.jpg

Клучни Карактеристики
(Карактеристики кои кандидатите треба да ги поседуваат за да аплицираат за работното место)

 • Познавање на основни принципи од WEB (HTTP, URL, DNS…)
 • Желба за учење и развој во областите: Web Programming, Databases, Web Application Development, Mobile Application Development
 • Анализа на барања од клиенти (Business Analyst skills)

Учење и Персонален развој во USM
(Вештини и знаења со кои кандидатите ќе се стекнат за време на работата во USM)

 • Насочување според афинитет (Backend, Frontend, Full Stack)
 • Работа на реални проекти
 • Работа под водство на ментори. Користење на ресурси и знаење на USM
 • Очекувани и мерливи резултати за 3 месеци
 • Стандарди
 • Проектен/Процесен менаџмент и грижа за корисници (Агилни методи)

Технологии
(Потребно е кандидатите да познаваат една или повеќе од следниве технологии)

 • Frontend
  • Html, CSS (HTML5, CSS3)
  • JavaScript (jQuery, AngularJS, JSON)
 • Backend
  • C# .Net
  • Asp.Net MVC
  • Asp.Net Web API
  • Entity Framework (EF)

Аплицирај на http://usm.mk/

Што мислиш ти?
 • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
 • Mail