Загатка за генијалци: Што пишува на сликата?

slika-1.jpg

Обидете се да ја дешифрирате фотографијата. Ќе бидете првиот што ќе успее во тоа!

Погледнете ја оваа фотографија и обидете се да прочитате што пишува во неа.
ПОМОШ: Отворете ја преку вашиот мобилен телефон и замижете со едно око кога го наклонувате телефонот така што вашиот екран ќе го гледате од аголот од каде што се гледа портот за полнач на телефонот.
Што мислиш ти?
  • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
  • Mail