Зегин вработува Сениор Java програмер

zegin-1.jpg
Врз основа на член 22 став 1 точка 1 од Законот за работни односи-Пречистен текст (Сл.весник на РМ бр.25/2013), ТД ЗЕГИН ДОО Скопје, со седиште на ул.Народен фронт бр. 5/3-1 Скопје-Центар распишува:
ОГЛАС
ЗА ВРАБОТУВАЊЕ
САМОСТОЕН ПРОГРАМЕР

ТД ЗЕГИН ДОО Скопје, со седиште на ул. Народен фронт бр. 5/3-1 Скопје-Центар, има потреба од:
-Сениор Java програмер со завршено ВСС и диплома од ФИНКИ, Електротехнички, Математички или други факултети со специјализирани студии за информатичка технолигија – отсек за информатичка технологија.
 • Со претходно работно искуство во времетраење од најмалку 3 (три) години во JAVA програмирање и изработка на извештаи со ORACLEбаза во позадина,
 • Искуство со пишување и изработка на напреден PL SQL (ORACLEбаза) , искуство во изработка на процедури и тригери во ORACLEPL SQL
 • Искуство во изработка на брзи query-ja, брзо и професионално врзување на податоци со цел да се добие определен податок по барање на директорите,
 • Искуство и познавање на ORACLEDDL команди
 • Познавање и искуство на веб технологии за изработка на веб апликации и извештаи со ORACLE база на податоци во позадина,
 • Искуство во изработка на софтвер за фискални принтери за Linux околина.
 • Искуство со работа во Jasper reports
 • Искуство на работа со Shell scripts, Ant scripts
 • Искуство за работа со XML фајлови
 • Искуство за работа со ПДА мобилни уредии мобилни апликации
 • Искуство за работа на сигурносни и автентификациски системи, електронска архива и документ менаџмент.
 • Познавање на  Share Point и Alfresco rest servisi
 • Познавање и работа со Jboss, Tomcat
 • Познавање на ОС Linux, Windows, IOS, Android
 • Основно познавање од мрежи за вработување на неопределено време со пробна работа од 3 месеци со плата во износ од 2000 евра во денарска противвредност.
Дополнителни барања врзани за работата:
 • Добро познавање на англиски јазик
 • Возачка дозвола Б категотија
Вашето CV со фотографија не постара од 6 (шест) месеци доставете ја по пошта на адреса АД ЗЕГИН ДОО Скопје, со седиште на ул.Народен фронт бр. 5/3-1 Скопје-Центар или на e-mail [email protected].
Напомена:
 • Некомплетитраните апликации за работа нема да бидат земени во обзир
 • Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
 • Апликациите без назнака нема да бидат разгледани
 
Општи правила за аплицирање:
 • Именување на документ за аплицирање-CV (име и презиме на апликантот)
 • Назнака на позиција за која се аплицира ТД ЗЕГИН ДООСкопје
Што мислиш ти?
 • Ви се допаѓа оваа вест? Препорачајте ја на Вашите пријателите преку следниве сервиси:
 • Mail